Ilse & Benny

De slagerij van Superette De Bever is al sinds jaar en dag een gekende waarde in Bevere. Sinds 1963 - toen opgestart door de ouders van Benny - verblijdt Superette De Bever hun klanten graag met heerlijk vlees & charcuterie. In 2001 hebben Benny en zijn vrouw, Ilse, de zaak overgenomen om de passie voor kwaliteit en ambacht verder te zetten.

Doorheen de jaren is de slagerij uitgegroeid tot een volwaardige buurtwinkel waar je snel even binnen kan springen voor de nodige inkopen. Naast de succesvolle slagerij vindt je dan ook een uitgebreid assortiment terug van klassieke droge voeding, tijdschriften, groenten en fruit, diepvriesvoeding, drogisterij, zuivelproducten, ... Kortom, bij Benny en Ilse kan je terecht voor heel wat zaken.

Om de beste kwaliteit te garanderen neemt Benny vaak deel aan diverse vakwedstrijden voor slagers. Hij heeft al meerdere prijzen en eervolle vermeldingen in de wacht gesleept. De kennis en technieken die hij daar op doet worden dan ook dagelijks toegepast in de slagerij. 

Al eens van hun heerlijke côte à l'os geproefd? De inhouse kweek, selectie en bewerking zorgt ervoor dat je de ambacht zo goed als proeft. Ook hun eigen bereide grillworst is een echte aanrader. Volgens veel vaste klanten de lékkerste van de streek!

    Dit is het resultaat van een bezoekje aan Superette De Bever. Lekker filet pur, verse champignons, cressonette en lekkere frietjes. Meer moet dat niet zijn voor fijnproevers.

    Lékker. Echt lekker. De foto's zeggen meer dan genoeg.

    Het biefstuk was uitmuntend! Zo lekker! Merci Benny en Ilse.